maandag, september 12, 2005

Het weekend zit er (helaas) weer op

Na zo een eerste collegeweek was het weekend weer erg welkom. Helaas was er maar weinig tijd om uit te rusten.

Zaterdag moest er eerst 8,5 uur gewerkt worden in een bloedhete en benauwde kas. Komkommers oogsten stond er op het programma, gelukkig konden m'n collega's het nog enigszins leuk houden.
's Avonds stond er wel iets leuks op het programma. Een bezoekje met de hele vriendengroep aan onze stampub. 71 biertjes, 1 baco, 1 fanta, 1 cola, 6 tosti's en talloze zinloze gespreksonderwerpen later stonden we weer buiten en konden we terug kijken op een hele geslaagde avond.

Na een kort nachtje begon de zondag alweer om 10.00 uur. De eerste voetbalwedstrijd van het seizoen, een thuiswedstrijd tegen Berkhout 4, stond op het programma. Met moeite hadden we een team op poten weten te zetten waardoor de wedstrijd voor ons niet al te best verliep. Onze verdediging leek ook graag mee te doen met het "open monumenten weekend" (gezien de gemiddelde leeftijd komt onze verdediging best in aanmerking voor een plaats op de monumenten lijst)want erg solide oogde het allemaal niet. Een 8-3 nederlaag (wel een goal van ondergetekende) was dan ook het gevolg.
Het urenlang nazitten wist iets van de nederlaag te verzachten.
Volgen de week zal het wel weer net zo een druk weekend worden, tidens de colleges moet ik me hiervoor dan maar opladen.

4 Comments:

At maandag, september 12, 2005 9:51:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

71 biertjes? Toch niet allemaal zelf opgedronken?

 
At maandag, september 12, 2005 9:55:00 p.m., Blogger Maarten said...

Hmm, nee hoor. Dan zat ik hier nu niet. We waren met z'n achten. ;)

 
At dinsdag, september 13, 2005 8:19:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dan is het iets logischer ;)

 
At dinsdag, september 13, 2005 11:03:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

hehe, open monumenten dag :D

 

Een reactie posten

<< Home