zaterdag, oktober 01, 2005

Turin Brakes in de Melkweg; gewoonweg genieten!

Dat ik 30 september in de Melkweg zou staan was al onmiddelijk zeker toen ik midden augustus vernam dat de Turin Brakes Amsterdam aan zouden doen. Het zou al weer de derde keer worden dat ik ze zou zien. De eerste keer was prachtig, als voorprogramma van Travis in 2001. Het optreden op Lowlands in 2003 was goed. En zeker met de uitbreiding van het repetoire middels het nieuwe album "Jackinabox" was mijn verwachting dan ook dat dit concert minstens zo goed zou worden.

Turin Brakes in de Melkweg

Het concert dan. In een goed gevulde Melkweg werd het publiek opgewarmd door Hush. De dame en heer van dit duo speelden een aantal vooral lieve liedjes.
Rond 10 minuten voor 9 stapten het duo van Turin Brakes samen met de begeleidingsband het podium op. Wat toen volgde was een schitterende volledig acoustische set waarin de heren een mooi overzicht gaven van hun repetoire. Het zwaartepunt lag vooral op de nummers van "The optimist LP" en "Jackinabox". Ook werden er een aantal gloednieuwe nummers gespeeld, die ook erg goed klonken.

Ook dit optreden mag in het rijtje "heerlijke" optredens. Het was vanaf het begin tot aan het einde gewoonweg genieten. Zowel met de ogen open, als met de ogen dicht.

Genieten met de ogen gesloten!

2 Comments:

At zaterdag, oktober 01, 2005 11:32:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hi,

You have a nice blog and I believe that you DESERVE more in life; that is why you are receiving this today.

Click NOW to know more on How to gradually create the Empire you have always dreamt about without quitting your regular job today.

Consider yourself MADE! Imagine the FREEDOM!!!

 
At zaterdag, oktober 01, 2005 11:35:00 p.m., Blogger Maarten said...

Irritante spammers.

Dan moet de word verification maar aan.

 

Een reactie posten

<< Home