dinsdag, december 13, 2005

Nada Surf in de Melkweg

Nada Surf & Howie Beck (support)
Melkweg, 9 december 2006

Afgelopen september kon ik deze Amerikaanse band ook al bekijken, toen tussen de cd’s in de Concerto. Deze keer ging het echter om een echt concert op een echt podium, in de Oude Zaal van de Melkweg. Maar eerst was het tijd voor de CP-fans Meating (Meet and Eat zoals Tommie1986 het zo mooi verwoorde).
We waren deze keer zelfs met z’n drieën Maartje, Thomas en ondergetekende. En na een stukje pizza gegeten te hebben konden we ons bij Nikki voegen die ons al bij de Melkweg stond op te wachten.

Nada Surf in de Melkweg

Het voorprogramma was in handen van Howie Beck, of eigenlijk "Houje Bek", zoals Howie zichzelf meerdere malen introduceerde. Eerlijk gezegd hem ik vooral tijdens het eerste deel van z’n optreden meerdere malen gehoopt dat hij zijn naam eer aan zou doen. Z’n solo uitgevoerde akoustische nummers waren gewoon te saai en te eentonig om aan te horen. Dit veranderde echter wel telkens wanneer hij begeleid werd door de heren van Nada Surf. Op dit momenten leken z’n liedjes gewoon meer te gaan leven.

Rond de klok van kwart voor tien verschenen de heren van Nada Surf weer op het podium, maar nu voor hun eigen optreden. Dit optreden bleek het laatste concert van dit deel van de Europese tour te zijn en de band was daarom van plan om met een feestje af te sluiten. In deze opzet zijn ze zeker geslaagd. Met een leuke setlist, waarbij ook voldoende aandacht aan de oudere albums geschonken werd. Heerlijk luisteren, meezingen en meespringen, het was allemaal mogelijk.Even na kwart over elf was het gedaan en verlieten we opgewekt de Melkweg. Het was een erg gezellige en bovenal geslaagde avond.

2 Comments:

At vrijdag, december 16, 2005 10:54:00 p.m., Blogger SnoopS said...

En gewoon niemand die wat zegt over dat gezellige Nada Surfoptreden? Jammer hoor! De Meet & Eat was erg gezellig, evenals 't concert :) Maarre, binnenkort nog Toomler... TOCH? :P

 
At vrijdag, december 16, 2005 11:36:00 p.m., Blogger Maarten said...

:(

Dit blogje is idd niet zo populair.

Maar Toomler gaat wat mij betreft zeker door hoor. We zullen het er binnenkort eens over gaan hebben. ;)

 

Een reactie posten

<< Home