zondag, januari 21, 2007

2007, Happy New Year

Gelukkig Nieuw Jaar allemaal! 2007 is al drie weken onderweg maar voor mijn gevoel begint het morgen pas echt. De eerste dagen van het nieuwe jaar zijn voor mij erg bewogen geweest, zowel op persoonlijk vlak als qua studie.

Waarom begint het nieuwe jaar voor mijn gevoel dan nu pas echt? Heel simpel, alle lopende zaken van het vorige jaar zijn nu definitief afgerond. Morgen begint mijn stage, het laatste stukje van mijn drie jarige Bachelor studie Planologie. Ik loop dan tot eind mei 36 uur in de week de medewerkers van Stadsregio Amsterdam van hun werk te houden. Wat mijn stage- & scriptieopdracht precies in zal houden is nog niet helemaal duidelijk, daar zal ik vooral de eerste week druk mee bezig zijn om die helemaal duidelijk te maken. Het is in ieder geval wel duidelijk dat het een onderdeel zal zijn voor een investeringsstrategie voor de weginfrastructuur in de eerder genoemde periode in de jaren 2010 - 2030.

Muzikaal belooft 2007 een prachtig jaar te worden. Ik heb al kennis mogen maken met een deel van het nieuwe werk van Arcade Fire, Travis, The Shins & Black Rebel Motorcycle Club en dat smaakt allemaal naar meer (zowel album als concert ;).

2 Comments:

At maandag, januari 22, 2007 8:00:00 p.m., Blogger SnoopS said...

Oh je was dus niet het wachtwoord van je weblog kwijt? ;) Welkom terug in 2007! En maak d'r een mooi jaar van, op alle vlakken. :-)

 
At maandag, januari 29, 2007 9:40:00 a.m., Anonymous Bauk said...

Nieuwe Travis? :O Heb je die al!?!

 

Een reactie posten

<< Home