donderdag, februari 01, 2007

'Neon Bible', 'Baby 81' en The Boy With No Name'


Het duurt nog een klein maandje voor hij in de winkels ligt maar gelukkig is 'Neon Bible', de nieuwe plaat van Arcade Fire, sinds zaterdag uitgebreid op internet te vinden. De Canadese band lijkt totaal geen moeite te hebben met 'de moeilijke tweede plaat' want na een paar luisterbeurten doet 'Neon Bible' niet onder voor de debuutplaat 'Funeral' uit 2004.

Verder wist Robert, de zanger & gitarist van Black Rebel Motorcycle Club, afgelopen woensdag ook het een en ander te melden. De band uit San Francisco heeft inmiddels de opnames van haar vierde studioalbum afgerond. Het album 'Baby 81' wat verwijst naar een baby die vlak na de Tsunami door meerdere moeder werd opgeeist, zal begin mei in de winkels liggen. De band lijkt, na het meer Country & Americana achtige Howl, weer de weg van de Rock 'n' Roll ingeslagen te zijn. Ik kijk erg uit naar het album.

Ook Franny Healy wist met goed nieuws te komen, want nog geen week na de nieuwe BRMC zal de vijfde studioplaat van het Schotse Travis in de winkels komen te liggen. 'The Boy With No Name', zoals het album zal gaan heten komt 7 mei uit. De eerste single, 'Closer', komt in Engeland op 23 april uit.

Al met al allemaal goed muziek nieuws. :D

2 Comments:

At donderdag, februari 01, 2007 9:36:00 p.m., Anonymous staralfur said...

Ik ben benieuwd naar de nieuwe BRMC :D En die van Arcade Fire staat op het lijstje... :)

 
At vrijdag, februari 02, 2007 2:55:00 p.m., Anonymous Chiecs said...

De nieuwe Arcade Fire is idd erg goed, al vind ik Funeral tot nu toe nog wel beter. En een nieuwe plaat van Travis, dat wist ik nog niet :). Daar proosten we op in Antwerpen :P

 

Een reactie posten

<< Home