donderdag, september 20, 2007

Zeg kan het niet wat zachter?

Stel je hebt een concertkaartje. Niet zo maar een concert, nee de kosten lopen toch al snel richting de 25 euro en het concert was binnen 15 minuten uitverkocht. Wat doe je dan met zo'n kaartje? Het concert bezoeken en genieten van het optreden zou je denken.

Niets is minder waar. Afgelopen zondagavond toonden een jongedame en een jongeheer tijdens het concert van The Stereophonics rustig aan dat je met zo'n kaartje ook rustig ruim een uur kan praten. Hoewel praten, schreeuwen is een betere beschrijving want je moet je toch ook verstaanbaar maken boven de rock 'n' Roll van Kelly Jones en de andere Welshmen. Er waren ook spaarzame momenten van rust bij het duo, die zij invulden door hun tongen behoorlijk in de knoop te leggen. Uiteindelijk kozen ze er 5 nummers voor het einde voor om het de uitdrukking "Get a room" op te volgen en verlieten ze de zaal.

Ondanks al die concertergernis was het zondag toch genieten geblazen. The 'Phonics speelden gedreven, enthousiast en de zaal ging lekker mee. Ook was de set redelijk goed uitgebalanceerd (rauw maar met enkele prachtige rustige nummers). Toch zou ik die twee figuren op willen roepen volgende keer lekker thuis te blijven.

4 Comments:

At vrijdag, september 21, 2007 10:44:00 a.m., Anonymous Bauk said...

Hihi, geweldig beschreven! Dat moet vast gezellig geweest zijn! (A)

 
At vrijdag, september 21, 2007 12:07:00 p.m., Blogger Joost said...

Als zulk soort figuren moeten thuisblijven raakt er geen een concert in Tivoli uitverkocht.

Maar irritant is het!

 
At vrijdag, september 21, 2007 7:53:00 p.m., Anonymous evelien said...

Gelukkig was het ondanks jullie voorburen toch een leuke avond! En ach, je moet maar zo denken: er zijn vast ook mensen geweest die zich geërgerd hebben aan 'Marco Borsato'-piepende mensen en cowboy billie boem ;)

 
At vrijdag, september 21, 2007 7:55:00 p.m., Blogger Maarten said...

Dat was in de pauze. :P

 

Een reactie posten

<< Home